Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Încetare activitate procurori la DIICOT şi DNA
21.04.2016 | JURIDICE.ro


Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 19 aperilie 2016, încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Hunedoara a procurorului Dumitru Șofan, începând cu data de 01.05.2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată, respectiv 01.05.2016.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererii de încetare a activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Romică Arcadie Dogar şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – nivel central, a procurorului Cosmin Adrian Iordache, începând cu data de 01.05.2016 şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, începând cu aceeaşi dată, respectiv 01.05.2016.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, a procurorului Ioan-Adrian Alexe, începând cu data de 03.05.2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată, respectiv 03.05.2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 4)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate