Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CSM. Încetare activitate procurori la DIICOT şi DNA
21.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în cadrul ședinței din data de 19 aperilie 2016, încetarea activităţii la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Hunedoara a procurorului Dumitru Șofan, începând cu data de 01.05.2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată, respectiv 01.05.2016.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererii de încetare a activităţii la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Romică Arcadie Dogar şi continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – nivel central, a procurorului Cosmin Adrian Iordache, începând cu data de 01.05.2016 şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, începând cu aceeaşi dată, respectiv 01.05.2016.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, a procurorului Ioan-Adrian Alexe, începând cu data de 03.05.2016 şi revenirea acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu (parchet la care a funcţionat anterior numirii la structura specializată), începând cu aceeaşi dată, respectiv 03.05.2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 4)


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.