Internaţional (Juridice din lumea largă)
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Activitatea internațională a avocaților

22 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
DREPTUL MUNCII

La inițiativa Decanului Colegiului Avocaților din Madrid, av. Sonia Gumpert, în zilele de 21-23 aprilie 2016, va avea loc cea de a opta ediție a ”Întâlnirilor avocaților”, care vor prilejui dezbateri privind aspecte actuale ale profesiei de avocat.

Dezbaterile și mesele rotunde au teme de mare interes pentru exercitarea profesiei de avocat în lumea contemporană.

Joi, 21 aprilie 2016, masa rotundă va avea în dezbatere:

Amenințarea teroristă – între Libertate și Securitate.

Participă avocați din Baroul Madrid, din Baroul Caen, din Baroul Paris, din Baroul Beirut, din Baroul Punjab, cât și vice-președintele Federației Barourilor europene și un reprezentant al juriștilor din Varșovia.

Vineri, 22 aprilie 2016, în prima parte a zilei, masa rotundă va avea ca temă:

Apărarea Apărării: Profesia de Avocat în context internațional.

Participă avocați din Baroul Madrid, din Baroul Paris, din Baroul Barcelona, din Baroul Roma, din Baroul Geneva, reprezentanți ai avocaților din Argentina, Mexic.

Tot vineri, 22 aprilie 2016, în cea de a doua parte a zilei, masa rotundă va avea ca temă:

Avocatul Secolului XXI. Tendințe în sectorul juridic și modele noi în exercitarea profesiei de avocat. Liderul și schimbarea rolurilor în organizarea profesiei. Parteneriat și asociere.

Participă avocați din barouri importante din Spania și Statele Unite ale Americii.

Sâmbătă, 23 aprilie 2016, masa rotundă cu tema:

Avocatura europeană în fața ”crizei” refugiaților.

Participă avocați din Baroul Madrid, din Baroul Berlin, din Baroul Beyrouth.

Reprezentantul Baroului București la acest eveniment profesional va participa în cadrul dezbaterilor cu scurte puncte de vedere, analizând cadrul economic internațional și conjunctura politică mondială în care se desfășoară astăzi profesia de avocat în statele Uniunii Europene, între tradiție și modernitate.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.