« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

INM. Recrutare de formatori colaboratori în domeniul formării membrilor comisiilor de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor. UPDATE: Rezultatul
29.08.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

28 august 2017: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că, după susținerea secvenței demonstrative de seminar, Cristina Truțescu, judecător, președinte Curtea de Apel Iași, a întrunit punctajul minim necesar astfel încât a fost recomandată pentru recrutare, potrivit unui comunicat INM.

***

2 mai 2017: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele desfășurării primelor două etape de selecție, potrivit unui comunicat al INM.

Astfel, pentru susținerea următoarei probe, contând într-o secvență demonstrativă de seminar, a fost selectată Cristina Truțescu, judecător.

***

26 aprilie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un anunț cu privire la selecția a 15 formatori colaboratori în domeniul formării membrilor comisiilor de evaluare a activității profesionale a judecătorilor și procurorilor în cadrul Departamentului de formare continuă.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să cuprindă următoarele documente:
a. curriculum vitae;
b. scrisoare de intenţie;
c. plan de seminar;
d. o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la inexistenţa oricărui motiv care l-ar face incompatibil, potrivit Statutului, cu exercitarea calităţii de formator.

Dosarul de înscriere trebuie depus până la data de 23 mai 2016, la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34, sau pe adresa de e-mail: ruxandra.ana@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Sistemul judiciar, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD