Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Copii de gimnaziu şi liceu în vizită la Curtea de Apel Bucureşti


22 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Sute de elevi din școlile și liceele din Capitală au vizitat, în perioada 18-22 aprilie 2016, Curtea de Apel Bucureşti, în cadrul programului educațional “Școala Altfel“, potrivit unui comunicat al CAB.

Grupurile de elevi provenite de la Şcolile gimnaziale nr. 181 și nr. 193, de la Şcolile Regele Mihai I., I.G.Duca și Step by Step, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Bucureşti și Colegiul german „Goethe”, de la Liceul Teologic Penticostal Emanuel precum și de la L.L.L. Academy au vizitat Palatul de Justiţie şi expoziţia Curţii de Apel Bucureşti și au asistat la şedinţe de judecată. Cu acest prilej, elevii au putut să afle informații utile despre specificul activității instanțelor judecătorești, să observe modalitatea concretă în care se desfăşoară un proces și să descopere aspecte interesante despre profesia judecătorilor şi grefierilor.

Totodată, au avut loc discuţii/dezbaterii legate despre pericolele existente în societate și la care sunt expuşi elevii, punându-se accent pe riscul de a cădea victime unor infracţiuni săvârşite în mediu informatic.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro