Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Copii de gimnaziu şi liceu în vizită la Curtea de Apel Bucureşti
22.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Sute de elevi din școlile și liceele din Capitală au vizitat, în perioada 18-22 aprilie 2016, Curtea de Apel Bucureşti, în cadrul programului educațional “Școala Altfel“, potrivit unui comunicat al CAB.

Grupurile de elevi provenite de la Şcolile gimnaziale nr. 181 și nr. 193, de la Şcolile Regele Mihai I., I.G.Duca și Step by Step, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Bucureşti și Colegiul german „Goethe”, de la Liceul Teologic Penticostal Emanuel precum și de la L.L.L. Academy au vizitat Palatul de Justiţie şi expoziţia Curţii de Apel Bucureşti și au asistat la şedinţe de judecată. Cu acest prilej, elevii au putut să afle informații utile despre specificul activității instanțelor judecătorești, să observe modalitatea concretă în care se desfăşoară un proces și să descopere aspecte interesante despre profesia judecătorilor şi grefierilor.

Totodată, au avut loc discuţii/dezbaterii legate despre pericolele existente în societate și la care sunt expuşi elevii, punându-se accent pe riscul de a cădea victime unor infracţiuni săvârşite în mediu informatic.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.