Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Seminar pentru magistrați la Barcelona, 17-21 octombrie 2016. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


18 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

18 iunie 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității joi, 16 iunie 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților care vor participa la seminarul ”Language training on the vocabulary of judicial cooperation in civil matters”, organizat la Barcelona (Spania), în perioada 17-21 octombrie 2016.

Au fost selectați, în ordine, în funcție de numărul de locuri care vor fi alocate României pentru grupele de limbă engleză, respectiv pentru grupa de limbă franceză, următorii magistrați:

A. Pentru grupele de limba engleză:
1. Larisa Isabela Munteanu, judecător la Tribunalul Ialomița;
2. Alin Vasile Ene, judecător la Judecătoria Ploiești.

B. Pentru grupa de limbă franceză:
1. Adrian Cătălin Oancea, judecător la Judecătoria Sectorului 2;
2. Ramona Bianca Tufan, judecător la Tribunalul Gorj.

*

24 aprilie 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 aprilie 2016, un anunț cu privire la organizarea seminarului „Language training on the vocabulary of judicial cooperation in civil matters”, la Barcelona (Spania), în perioada 17-21 octombrie 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză și în limba franceză și se adresează judecătorilor și procurorilor cu atribuții în domeniul cooperării judiciare în materie civilă, cu un nivel de cunoaștere a limbii străine minim B2.

Număr de locuri disponibile:
– 1-2 locuri/grupa de limbă engleză;
– 1-2 locuri/grupa de limba franceză.

Termenul limită pentru înscriere este 20 mai 2016, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii