Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Seminar pentru magistrați la Centrul pentru Studii Juridice Madrid, 19-21 septembrie 2016. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție


19 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

19 mai 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității joi, 19 mai 2016, rezultatele procedurii de selecție a magistraților care vor participa la seminarul „Language training on the vocabulary of Cybercrime”, organizat la Centrul pentru Studii Juridice Madrid (Spania), în perioada 19-21 septembrie 2016.

Au fost selectați să participe la lucrările seminarului, în ordine, următorii magistrați:
1. Alexandra Iuliana Paștiu, Președinte Curtea de Apel Alba Iulia;
2. Andrei Claudiu Rus, Președinte Curtea de Apel Oradea.

În ipoteza suplimentării de către organizatori a locurilor alocate României, este selectat să participe la lucrările semianrului procurorul Ștefan Balaban – DIICOT, Biroul teritorial Vâlcea.

*

25 aprilie 2016: Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 aprilie 2016, un anunț cu privire la organizarea seminarului „Language training on the vocabulary of Cybercrime”, la Centrul pentru Studii Juridice Madrid (Spania), în perioada 19-21 septembrie 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză și se adresează judecătorilor și procurorilor din statele membre ale Uniunii Europene care investighează/soluționează cauze în domeniul criminalității informatice, cu un nivel de cunoaștere a limbii străine B2-C1.

Sunt disponibile 1-2 locuri.

Termenul limită pentru înscriere este 12 mai 2016, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică