Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Masă rotundă privind problematica prelucrării datelor personale în domeniul marketingului direct
25.04.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal au participat, în data de 14 aprilie 2016, la masa rotundă, organizată de Asociaţia Română de Marketing Direct (ARMAD), potrivit unui comunicat al ANSPDCP, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Dezbaterile interactive, purtate în cadrul evenimentului, s-au concentrat asupra unor situaţii specifice sectorului marketingului direct, ceea ce evidențiază preocuparea constantă manifestată de ARMAD pentru asigurarea unui nivel corespunzător de protecţie a datelor personale în acest sector de activitate.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate