Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Viceprim-ministrul Costin Borc ref. digitizarea economiei


25 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Viceprim-ministrul Costin Borc, Ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a participat vineri, 22 aprilie 2016, la a 4-a ediţie a conferinţei ministeriale UE, “Friends of Industry”, organizată la Varșovia, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Viceprim-ministrul Borc a subliniat, în ceea ce privește digitizarea economiei, că elementele de bază, pentru a avansa în transformarea digitală a industriei la nivel european vizează cadrul de reglementare a standardelor, a infrastructurii și a serviciilor digitale, la educaţia vocaţională și calificările ICT.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii