Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Memorandum de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și MECRMA
25.04.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În vederea formalizării cooperării începute în cadrul Knowledge Sharing Program (KSP), Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a semnat, în cadrul vizitei pe care o derulează la Seul, Coreea de Sud, în perioada 17-23 aprilie, Memorandumul de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și Ministerul român al Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Secretarul de stat Claudiu Vrînceanu: ”Productivitatea firmelor românești este de cel puţin cinci-șase ori mai mică decât în cazul firmelor care activează pe alte pieţe, și chiar de două-trei ori mai redusă decât eficienţa companiilor străine din România. Așadar, capacitatea de a crește la nivel de productivitate este uriașă pentru firmele românești, mai ales că potenţialul creativ de aici este superior altor economii. Guvernul poate stimula productivitatea mediului de business românesc prin crearea unui ecosistem antreprenorial format din antreprenori, universităţi, consultanţi și reprezentanţi ai administraţiei publice.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate