Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Memorandum de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și MECRMA


25 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În vederea formalizării cooperării începute în cadrul Knowledge Sharing Program (KSP), Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a semnat, în cadrul vizitei pe care o derulează la Seul, Coreea de Sud, în perioada 17-23 aprilie, Memorandumul de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și Ministerul român al Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Secretarul de stat Claudiu Vrînceanu: ”Productivitatea firmelor românești este de cel puţin cinci-șase ori mai mică decât în cazul firmelor care activează pe alte pieţe, și chiar de două-trei ori mai redusă decât eficienţa companiilor străine din România. Așadar, capacitatea de a crește la nivel de productivitate este uriașă pentru firmele românești, mai ales că potenţialul creativ de aici este superior altor economii. Guvernul poate stimula productivitatea mediului de business românesc prin crearea unui ecosistem antreprenorial format din antreprenori, universităţi, consultanţi și reprezentanţi ai administraţiei publice.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii