Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MECRMA. Strategii privind viitorul mineritului românesc


25 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 22 aprilie 2016, la Forumul Minier Român, Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a dezbătut viitorul mineritului românesc prin prisma necesităţii elaborării unei strategii pe termen lung, care să aibă în vedere principiile de dezvoltare comune cu Uniunea Europeană, dar care să fie armonizată și corelată cu celelalte prevederi din legislaţia românească incidentă cu Legea minelor, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Viceprim-ministrul Borc: “România este interesată în tot ceea ce face să-și alinieze comportamentul la standardele proprii comunităţii europene din care face parte, să garanteze cetăţenilor săi o existenţă demnă și prosperă, fiind de datoria noastră să gestionăm eficient și responsabil resursele minerale.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii