Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MECRMA. Strategii privind viitorul mineritului românesc
25.04.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 22 aprilie 2016, la Forumul Minier Român, Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a dezbătut viitorul mineritului românesc prin prisma necesităţii elaborării unei strategii pe termen lung, care să aibă în vedere principiile de dezvoltare comune cu Uniunea Europeană, dar care să fie armonizată și corelată cu celelalte prevederi din legislaţia românească incidentă cu Legea minelor, potrivit unui comunicat al MECRMA, dat publicității vineri, 22 aprilie 2016.

Viceprim-ministrul Borc: “România este interesată în tot ceea ce face să-și alinieze comportamentul la standardele proprii comunităţii europene din care face parte, să garanteze cetăţenilor săi o existenţă demnă și prosperă, fiind de datoria noastră să gestionăm eficient și responsabil resursele minerale.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate