Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
2 comentarii

Baroul București. Întâlnirea reprzentanților Baroului cu conducerea Tribunalului București


25 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Baroului Bucuresti informeaza membri Baroului ca, la data de 19 februarie 2016, s-a desfasurat o intalnire intre o delegatie a Baroului si conducerea Tribunalului Bucuresti, in vederea identificarii metodelor de imbunatatire a relatiilor profesionale dintre avocati si magistrati, precum si facilitarea exercitarii profesiei de avocat in cadrul instantelor din Tribunalul Bucuresti, potrivit unei informari a Baroului Bucuresti, data publicitatii joi, 21 aprilie 2016.

Reprezentantii Baroului Bucuresti la intalnire au fost: av. dr. Ion Dragne, Decan, av. Mihail Ciobanu, consilier si av. dr. Mihai Hotca, consilier.

Tribunalul Bucuresti a fost reprezentat de catre jud. dr. Laura Andrei, Presedinte.

Pe acest fond, au fost purtate discutii cu privire la o multitudine de probleme a caror rezolvare ar putea sa faciliteze modul de exercitare a profesiei de avocat, atat in limitele mandatului acordat de catre Consiliul Baroului Bucuresti, cat si avand in vedere sesizarile si sugestiile avocatilor, trimise in baza invitatiei postata pe site-ul Baroului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii