Interprofesional
Această secţiune specială grupează informaţii cu privire la tematica Avizului nr. 16/2013 al Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni care face obiectul unui proiect dezvoltat de către reprezentantul CCJE în România, jud. dr. Rodica Aida Popa, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii şi Uniunea Naţională a Barourilor din România. Partener media: JURIDICE.ro
JURIDICE
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Întâlnirea reprzentanților Baroului cu conducerea Tribunalului București

25.04.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul Baroului Bucuresti informeaza membri Baroului ca, la data de 19 februarie 2016, s-a desfasurat o intalnire intre o delegatie a Baroului si conducerea Tribunalului Bucuresti, in vederea identificarii metodelor de imbunatatire a relatiilor profesionale dintre avocati si magistrati, precum si facilitarea exercitarii profesiei de avocat in cadrul instantelor din Tribunalul Bucuresti, potrivit unei informari a Baroului Bucuresti, data publicitatii joi, 21 aprilie 2016.

Reprezentantii Baroului Bucuresti la intalnire au fost: av. dr. Ion Dragne, Decan, av. Mihail Ciobanu, consilier si av. dr. Mihai Hotca, consilier.

Tribunalul Bucuresti a fost reprezentat de catre jud. dr. Laura Andrei, Presedinte.

Pe acest fond, au fost purtate discutii cu privire la o multitudine de probleme a caror rezolvare ar putea sa faciliteze modul de exercitare a profesiei de avocat, atat in limitele mandatului acordat de catre Consiliul Baroului Bucuresti, cat si avand in vedere sesizarile si sugestiile avocatilor, trimise in baza invitatiei postata pe site-ul Baroului.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Baroul București. Întâlnirea reprzentanților Baroului cu conducerea Tribunalului București”

  1. Adrian LUȚU spune:

    Foarte bine ca s-au intalnit, dar nu ne spuneti si ce au hotarat?!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week