Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Tribunalul Maramureș. Programul ”Școala altfel”


26 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

În perioada 18-22 aprilie 2016, Palatul Justiţiei a primit vizita unor grupuri de elevi de la instituţii de învăţământ din localitate, în cadrul programului „Şcoala Altfel”, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureș, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – purtător de cuvânt, dat publicității luni, 25 aprilie 2016.

Vizitatorii, elevi ai Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai”, Colegiului Tehnic „George Bariţiu”, Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” şi Liceului Teoretic „Emil Racoviţă”, au asistat la şedinţe de judecată şi au vizitat compartimentele instanţelor, cei interesaţi primind totodată informaţii cu privire la sistemul judiciar din România şi desfăşurarea procedurii de judecată.

Activitatea s-a desfăşurat la solicitarea instituţiilor de învăţământ menţionate, în baza „Protocolului de colaborare privind educaţia juridică în unităţile de învăţământ preuniversitar”, încheiat în anul 2013 între Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Consiliul Superior al Magistraturii.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro