Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Iași. Întâlnire de lucru privind impactul noilor coduri asupra activității instanțelor judecătorești
27.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

La data de 25.04.2016, ora 13:00, la sediul Palatului de Justiție din Iași, a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat Raluca Alexandra Prună, Ministrul Justiției, și președinții instanțelor aflate în circumscripția Curții de Apel Iași, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Iași, dat publicității marți, 26 aprilie 2016.

În cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte privind impactul asupra activității instanțelor judecătorești a noilor coduri și a intrării în vigoare, în viitorul apropiat, a legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice, precum și promovarea transparenței și responsabilizarea sistemului judiciar.

Alte teme de interes care au fost puse în discuție au vizat resursele materiale, resursele umane și redistribuirea volumului de muncă între instanțe.

Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.