Varia
JURIDICE

Curtea de Apel Iași. Întâlnire de lucru privind impactul noilor coduri asupra activității instanțelor judecătorești


27 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

La data de 25.04.2016, ora 13:00, la sediul Palatului de Justiție din Iași, a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat Raluca Alexandra Prună, Ministrul Justiției, și președinții instanțelor aflate în circumscripția Curții de Apel Iași, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Iași, dat publicității marți, 26 aprilie 2016.

În cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte privind impactul asupra activității instanțelor judecătorești a noilor coduri și a intrării în vigoare, în viitorul apropiat, a legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice, precum și promovarea transparenței și responsabilizarea sistemului judiciar.

Alte teme de interes care au fost puse în discuție au vizat resursele materiale, resursele umane și redistribuirea volumului de muncă între instanțe.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro