Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Iași. Întâlnire de lucru privind impactul noilor coduri asupra activității instanțelor judecătorești
27.04.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

La data de 25.04.2016, ora 13:00, la sediul Palatului de Justiție din Iași, a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat Raluca Alexandra Prună, Ministrul Justiției, și președinții instanțelor aflate în circumscripția Curții de Apel Iași, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Iași, dat publicității marți, 26 aprilie 2016.

În cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte privind impactul asupra activității instanțelor judecătorești a noilor coduri și a intrării în vigoare, în viitorul apropiat, a legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice, precum și promovarea transparenței și responsabilizarea sistemului judiciar.

Alte teme de interes care au fost puse în discuție au vizat resursele materiale, resursele umane și redistribuirea volumului de muncă între instanțe.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate