Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Preşedintele CSM a sesizat Inspecţia Judiciară ref. afirmaţiile preşedintelui Senatului


27 aprilie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Judecătorul Mircea Aron, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat marți, 26 aprilie 2016, Inspecţia Judiciară cu scopul efectuării de verificări, conform competenţelor legale, pentru a stabili dacă prin afirmaţiile lansate în spaţiul public de către Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului României, a fost adusă atingere independenţei sistemului judiciar în ansamblul său, potrivit unui comunicat al CSM, dat publicității marți, 26 aprilie 2016.

Sesizarea are ca obiect afirmaţiile făcute de către preşedintele Senatului României în cadrul emisiunilor “Ediţia de seară”, difuzată pe postul de televiziune “România TV”, în data de 22 aprilie 2016, şi “Punctul de întâlnire”, difuzată pe postul de televiziune “Antena 3”, în data de 24 aprilie 2016, dar şi a mesajului postat pe contul de Facebook, în data de 22 aprilie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică