« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Republica Moldova. Concurs pentru admiterea în calitate de executor judecătoresc stagiar
29.04.2016 | Irina RÎMARU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) anunță organizarea concursului pentru admiterea în calitate de executor judecătoresc stagiar, potrivit justice.gov.md.

Candidații care doresc să participe la concurs vor depune următoarele acte:
a) cerere adresată Uniunii;
b) copia buletinului de identitate;
c) copia diplomei de licențiat în drept și anexei la diplomă;
d) copia carnetului de muncă (în cazul în care există);
e) curriculum vitae;
f) cazierul judiciar;
g) certificatul medical (narcologic și psihiatric) ce confirmă că candidatul este apt din punct de vedere medical;
h) declarație pe propria răspundere ce confirmă că în cazul în care candidatul va fi admis în calitate de executor judecătoresc stagiar, pe perioada efectuării stagiului profesional acesta nu va desfășura activități remunerate, cu excepția activității didactice, științifice și de creație.
i) dovada achitării la contul de decontare (IBAN): MD40EX0000002251619328MD deschis în B.C. „EXIMBANK-Gruppo Veneto Banca” S.A. filiala nr. 3, cod bancar: EXMMMD22404 a taxei pentru înscrierea la concurs în sumă de 700 lei, (beneficiar – UNEJ, cod fiscal 43308010).
j) acceptul executorului judecătoresc care consimte asigurarea efectuării stagiului profesional de către executorul judecătoresc stagiar în cadrul biroului său (în cazul în care există).

Actele indicate la lit.a) și lit.h) se întocmesc în baza formularelor disponibile pe pagina web www.unej.md în rubrica „informații utile” sau primite la sediul UNEJ. Copiile actelor se prezintă împreună cu documentele originale pentru a verifica veridicitatea lor.

Actele se depun la sediul UNEJ, până la data de 13 mai 2016, ora 16:30.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul UNEJ, persoana de contact Bunduc Tatiana, nr. de telefon: 068.999.104.

Irina Rîmaru

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Internațional, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD