Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

A fost desemnat reprezentantul PCAB în Consiliul Ştiinţific al INM
28.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat-o, în cadrul ședinței din data de 26 aprilie 2016, pe Emilia Ion, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în calitate de reprezentant al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în Consiliul Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii, pe o perioadă de 3 ani.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de neprezentarea Dianei Berlic, procuror în cadrul Secţiei judiciar civile a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea susţinerii candidaturii depuse.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea candidaturii depuse de Florin Mircea Popa, procuror şef Secţie urmărire penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea desemnării în calitate de reprezentant al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în Consiliul Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 4)PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.