Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

A fost desemnat reprezentantul PCAB în Consiliul Ştiinţific al INM
28.04.2016 | JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat-o, în cadrul ședinței din data de 26 aprilie 2016, pe Emilia Ion, procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în calitate de reprezentant al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în Consiliul Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii, pe o perioadă de 3 ani.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de neprezentarea Dianei Berlic, procuror în cadrul Secţiei judiciar civile a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea susţinerii candidaturii depuse.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea candidaturii depuse de Florin Mircea Popa, procuror şef Secţie urmărire penală a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea desemnării în calitate de reprezentant al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în Consiliul Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 4)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.