JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Membri comisiilor de elaborare a subiectelor din cadrul concursului de promovare în funcţii de execuţie pe loc vor fi sanctionaţi
28.04.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat, în cadrul ședinței din data de 26 aprilie 2016, că se impune aplicarea dispoziţiilor art. 20 alin. (8) din Regulament privind sancţionarea membrilor comisiilor de elaborare a subiectelor la următoarele probe de concurs: la disciplina dreptul familiei – judecători şi la disciplina dreptul muncii – judecători, din cadrul concursului de promovare în funcţii de execuţie efectivă şi pe loc a judecătorilor şi procurorilor, desfăşurat la data de 03 aprilie 2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 5.1.A)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate