Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

CSM. Membri comisiilor de elaborare a subiectelor din cadrul concursului de promovare în funcţii de execuţie pe loc vor fi sanctionaţi
28.04.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat, în cadrul ședinței din data de 26 aprilie 2016, că se impune aplicarea dispoziţiilor art. 20 alin. (8) din Regulament privind sancţionarea membrilor comisiilor de elaborare a subiectelor la următoarele probe de concurs: la disciplina dreptul familiei – judecători şi la disciplina dreptul muncii – judecători, din cadrul concursului de promovare în funcţii de execuţie efectivă şi pe loc a judecătorilor şi procurorilor, desfăşurat la data de 03 aprilie 2016.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 5.1.A)

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.