TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ, apărători în ”Dosarul ROMVAG”
28.04.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Av. drd. Mihai Mareș, coordonatorul firmei de avocați MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ, este apărătorul Denisei Turcu, fost director financiar al companiei International Railway Systems, aflată sub controlul omului de afaceri Cristi Burci – recent acuzat de procurori pentru infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat.

Din actele de urmărire penală realizate rezultă suspiciunea rezonabilă că membrii grupului infracțional organizat au adus un prejudiciu în cuantum de 7.099.000 euro şi 3.811.756 lei pentru SC Romvag SA, prin abuz în serviciu şi delapidare.

Astăzi, avocații societății MAREȘ / DANILESCU / MAREȘ se află la Slatina pentru audierile întreprinse de DIICOT în acest dosar.

Avocatul penalist Mihai Mareș a intrat în categoria selectă a celor mai titrați avocați din România, fiind recunoscut drept „unul dintre puținii avocați specializați în criminalitatea gulerelor albe”, „având cunoștințe aprofundate și experiență în cazurile de business crime”.

Mihai Mareș este, de asemenea, singurul avocat din România recomandat în acest domeniu de către prestigioasa asociație internațională Global Legal Experts.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.