JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Institutul Notarial Român. Cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar

28.04.2016 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Institutul Notarial Român organizează cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar începând cu data de 3 iunie 2016, potrivit unui anunț al INR, dat publicității joi, 28 aprilie 2016.

Cursurile se vor desfășura conform programului și tematicii din anexă. Taxa de participare este de 3.000 lei și se achită integral, până la data de 27 mai 2016, în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:
Cererea de înscriere;
– Copie a cărții de identitate;
– Copie a ordinului de plată.

Documentele mai sus menționate se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, în atenția Rodicăi Libiu, sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate