Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Institutul Notarial Român. Cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar


28 aprilie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Admitere în profesii juridice, ANUNTURI, SELECTED
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Notarial Român organizează cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar începând cu data de 3 iunie 2016, potrivit unui anunț al INR, dat publicității joi, 28 aprilie 2016.

Cursurile se vor desfășura conform programului și tematicii din anexă. Taxa de participare este de 3.000 lei și se achită integral, până la data de 27 mai 2016, în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:
Cererea de înscriere;
– Copie a cărții de identitate;
– Copie a ordinului de plată.

Documentele mai sus menționate se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, în atenția Rodicăi Libiu, sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro