Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Burse de cercetare şi formare postuniversitară şi postdoctorală pentru studenții UBB
03.05.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Agenția de Credite și Burse de Studii a inițiat programul de burse de cercetare şi formare postuniversitară şi postdoctorală ”Vasile Pârvan”, la Accademia di Romania din Roma, şi „Nicolae Iorga”, la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneția, potrivit unui comunicat al Universității Babeș Bolyai.

Aceste burse se acordă pentru domeniile: istorie și știinţe sociale, arheologie, arhivistică, biblioteconomie, filologie clasică și modernă, istoria artei și arhitectură, literatură și studii literare, arte, știinţe economice și știinţe exacte.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 6 mai 2016.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate