Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității din București ref. coordonarea lucrărilor de licență pentru sesiunea iunie 2017 de către prof. univ. dr. Valerian Cioclei


5 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 4 mai 2016, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității un anunț, semnat de prof. univ. dr. Valerian Cioclei, prin care informează că selecția pentru lucrările de licență – anul 2017 la disciplinele ”Drept Penal. Partea specială” (seria I ) și ”Criminologie” (seriile I, III și ID) se va desfășura conform următoarei proceduri:

În total vor fi coordonați 20 de studenți din seria I (Drept penal), și seriile I, III si ID (Criminologie), locurile urmând a fi repartizate în mod egal între cele două materii.

Selecția se va realiza în funcție de notele de la disciplina Drept penal – partea generală, Criminologie și Drept penal – partea specială I, la care se adaugă un interviu.

Interviul se va desfășura în zilele de joi, 19 mai 2016, și 26 mai 2016, la Centrul de Drept penal (lângă Sala Stoicescu), după ce a fost trimis un mail de programare cu o zi înainte pe adresa de e-mail: valerian.cioclei@drept.unibuc.ro.

Studenții selecționați vor fi anunțați prin e-mail, cel mai târziu joi, 2 iunie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii