Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare semnat – 5 mai 2016
06.05.2016 | JURIDICE.ro


Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat joi, 5 mai 2016, decretul de decorare a generalului cu patru stele Philip Mark Breedlove, comandantul aliat suprem din Europa şi comandant al Comandamentului Statelor Unite ale Americii pentru Europa.

Astfel, Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer, cu însemn pentru militari, generalului cu patru stele Philip Mark Breedlove, comandantul aliat suprem din Europa şi comandant al Comandamentului Statelor Unite ale Americii pentru Europa, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia deosebită avută la întărirea securităţii României în cadrul Alianţei Tratatului Atlanticului de Nord, pentru eforturile depuse în vederea creşterii prezenţei aliate pe teritoriul ţării noastre, precum şi pentru planificarea şi implementarea Operaţiei „Atlantic Resolve” şi a Iniţiativei Statelor Unite ale Americii de Asigurare Europeană pe teritoriul României şi în regiunea Mării Negre.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate