Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INPPA. Temele dezbaterilor din 12, 19, 26 mai 2016
06.05.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de avocați din circumscripțiile Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate cu privire la tema dezbaterii din 12, 19 și 26 mai 2016, potrivit unui comunicat al INPPA, dat publicității joi, 5 mai 2016.

Temele propuse sunt următoarele:
I. 12 mai 2016, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală. Instrumente de protecție a avocatului prevăzute de legislația profesiei de avocat – PARTEA a V-a. Infracțiuni contra înfăptuirii justiției.
Moderator: av. lect. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: av. Mihnea Stoica, Prodecan al Baroului București.

II. 19 mai 2016, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Câteva considerații cu privire la sistemul căilor de atac în procesul penal. Contestația în anulare.
Moderator: av. lect. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: av. prof. univ. dr. Anastasiu Crișu, formator INPPA.

III. 26 mai 2016, orea 17:00, dezbaterile cu teme:
– „Aspecte teoretice și practice privind studierea dosarului de urmărire penală” – av. drd. Nadia Cantemir-Stoica, Baroul București;
– „Judecata în cazul recunoașterii învinuirii” – jud. drd. Victor Văduva, formator la Școala Naționala de Grefieri;
„Informarea despre acuzația penală” – av. drd. Irinel Samoilă, Baroul București.
Moderator: av. lect. univ. dr. Petruț Ciobanu.

Dezbaterile se vor desfășura la Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5.

Înscrierile în vederea participării la dezbateri se fac prin email, la adresa conferinte@inppa.ro, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

Persoanele înscrise astfel vor fi contactate pentru achitarea taxei de 60 de lei/dezbatere, în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii.

Modalitățile de a achita sunt: prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943).

Se acordă 3 puncte de pregătire profesională continuă pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti