Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Seminar pentru judecători specializaţi în drept administrativ la Trier, 9-14 octombrie 2016. UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere. Rezultatele procedurii de selecție


24.07.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

24 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 iulie 2016, rezultatele procedurii de selecție a judecătorilor care vor participa la seminarul „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, organizat la Trier (Germania), în perioada 9-14 octombrie 2016.

Comisia a decis selectarea în vederea participării la lucrările seminarului, fără a stabili o ordine a priorităţii, a următorilor magistrați:
– Adela Iliana Albu – Curtea de Apel Craiova;
– Carmen Adriana Domocos – Tribunalul Bihor;
– Alin Vasonan – Curtea de Apel Oradea.

În ipoteza suplimentării numărului de locuri alocat României, comisia propune participarea la lucrările seminarului, pe locurile de rezervă, a următorilor magistraţi, stabilind o ordine a priorităţii conform criteriului neparticipării recente la alte forme de pregătire internațională:
1. Ramona Grațiela Milu – Curtea de Apel Brașov;
2. Mădălina Elena Grecu (Mihail) – Curtea de Apel București;
3. Bogdan Cristea – Curtea de Apel București.

*

6 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 5 iulie 2016, un anunț prin care înștiințează că termenul de înscriere la seminarul „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, organizat la Trier (Germania), în perioada 9-14 octombrie 2016, a fost prelungit.

Noul termen limită este 18 iulie 2016.

*

9 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 mai 2016, un anunț cu privire la organizarea seminarului „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, la Trier (Germania), 9-14 octombrie 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză şi germană și se adresează judecătorilor specializaţi în drept administrativ.

Sunt disponibile 3 locuri.

Termenul limită de înscriere este 29 iunie 2016.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti