Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Seminar pentru judecători specializaţi în drept administrativ la Trier, 9-14 octombrie 2016. UPDATE: Prelungirea termenului de înscriere. Rezultatele procedurii de selecție


24 iulie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

24 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 22 iulie 2016, rezultatele procedurii de selecție a judecătorilor care vor participa la seminarul „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, organizat la Trier (Germania), în perioada 9-14 octombrie 2016.

Comisia a decis selectarea în vederea participării la lucrările seminarului, fără a stabili o ordine a priorităţii, a următorilor magistrați:
– Adela Iliana Albu – Curtea de Apel Craiova;
– Carmen Adriana Domocos – Tribunalul Bihor;
– Alin Vasonan – Curtea de Apel Oradea.

În ipoteza suplimentării numărului de locuri alocat României, comisia propune participarea la lucrările seminarului, pe locurile de rezervă, a următorilor magistraţi, stabilind o ordine a priorităţii conform criteriului neparticipării recente la alte forme de pregătire internațională:
1. Ramona Grațiela Milu – Curtea de Apel Brașov;
2. Mădălina Elena Grecu (Mihail) – Curtea de Apel București;
3. Bogdan Cristea – Curtea de Apel București.

*

6 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 5 iulie 2016, un anunț prin care înștiințează că termenul de înscriere la seminarul „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, organizat la Trier (Germania), în perioada 9-14 octombrie 2016, a fost prelungit.

Noul termen limită este 18 iulie 2016.

*

9 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 6 mai 2016, un anunț cu privire la organizarea seminarului „Administrative law and jurisdiction – a historical and European comparison”- CP/2016/23, la Trier (Germania), 9-14 octombrie 2016.

Activitățile se vor desfășura în limba engleză şi germană și se adresează judecătorilor specializaţi în drept administrativ.

Sunt disponibile 3 locuri.

Termenul limită de înscriere este 29 iunie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică