Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații
 1 comentariu

Concurs de promovare la ICCJ. UPDATE

31 mai 2016 | JURIDICE.ro

31 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 31 mai 2016, rezultatele finale obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice, precum și rezultatele obținute de candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la ICCJ din perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016.

Rezultatele obținute sunt următoarele:

Secția Penală:
1. dr. Daniel Grădinaru – punctaj final: 84, 12

Secția a II-a civilă:
1. Valentina Vrabie – punctaj final: 87,41
2. Virginia Duminecă – punctaj final: 85, 45

Secția de contencios administrativ și fiscal:
1. Claudia Marcela Canacheu – punctaj final: 94, 12
2. Mariana Constantinescu – punctaj final: 91, 93
3. Florentina Dinu – punctaj final: 91, 93
4. Decebal Constantin Vlad – punctaj final: 85, 18

De asemenea, INM anunță că datorită faptului că nu au fost formulate contestații la punctajul obţinut la proba scrisă de verificare a cunoștințelor practice, conform dispoziţiilor art. 39 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare în funcţia judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, punctajele obținute de candidați la proba scrisă sunt definitive.

:: Rezultatele finale obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice
:: Rezultatele obținute de candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la ICCJ

*

30 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 30 mai 2016, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplinele Drept civil și Drept procesual civil – Secția a II-a civilă.

:: Procesul verbal

*

28 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 27 mai 2016, rezultatele obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice.

:: Rezultatele

*

26 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 26 mai 2016, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem și baremul definitiv pentru Secția a II-a civilă.

De asemenea, INM anunță că întrucât nu au fost formulate contestaţii la baremele de evaluare şi notare stabilite pentru Secţia penală şi Secţia de contencios administrativ şi fiscal, conform dispoziţiilor art. 37 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea şi desrăşurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, baremele de evaluare şi notare stabilite pentru Secţia penală şi Secţia de contencios administrativ şi fiscal, publicate la data de 22 mai 2016, sunt definitive.

:: Procesul verbal
:: Baremul definitiv

*

22 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 22 mai 2016, subiectele și baremul pentru Secția a II-a civilă, Secția penală și Secția de contencios administrativ și fiscal.

De asemenea, INM anunță că baremele de evaluare și notare pot fi contestate în termen de 48 de ore de la afișare, iar constestațiile se depun la INM, prin fax, la numărul 021 407 62 58.

:: Subiecte și barem Secția a II-a civilă – G1
:: Subiecte și barem Secția a II-a civilă – G2
:: Subiecte și barem Secția penală – G1
:: Subiecte și barem Secția de contencios administrativ și fiscal – G1
:: Subiecte și barem Secția de contencios administrativ și fiscal – G2
:: Model contestație

*

18 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 18 mai 2016, lista candidaților admiși după primele două probe de concurs, repartizarea acestora pentru susținerea probei scrise, precum și programul de desfășurare a probei scrise.

:: Tabel cu candidații admiși după primele două probe
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise
:: Programul de desfășurare a probei scrise

*

14 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității punctajul obținut la proba interviului de către candidații înscriși pentru Secția a II-a civilă, Secția penală și Secția de contencios administrativ și fiscal.

:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția a II-a civilă
:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția penală
:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția de contencios administrativ și fiscal

*

10 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 9 mai 2016, rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților, precum și repartizarea candidaților la interviul din cadrul concursului de promovare la ICCJ, desfășurat în perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică