Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de promovare la ICCJ. UPDATE
31.05.2016 | JURIDICE.ro

31 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 31 mai 2016, rezultatele finale obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice, precum și rezultatele obținute de candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la ICCJ din perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016.

Rezultatele obținute sunt următoarele:

Secția Penală:
1. dr. Daniel Grădinaru – punctaj final: 84, 12

Secția a II-a civilă:
1. Valentina Vrabie – punctaj final: 87,41
2. Virginia Duminecă – punctaj final: 85, 45

Secția de contencios administrativ și fiscal:
1. Claudia Marcela Canacheu – punctaj final: 94, 12
2. Mariana Constantinescu – punctaj final: 91, 93
3. Florentina Dinu – punctaj final: 91, 93
4. Decebal Constantin Vlad – punctaj final: 85, 18

De asemenea, INM anunță că datorită faptului că nu au fost formulate contestații la punctajul obţinut la proba scrisă de verificare a cunoștințelor practice, conform dispoziţiilor art. 39 alin. (1) din Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare în funcţia judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, punctajele obținute de candidați la proba scrisă sunt definitive.

:: Rezultatele finale obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice
:: Rezultatele obținute de candidați la concursul de promovare în funcția de judecător la ICCJ

*

30 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 30 mai 2016, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem pentru disciplinele Drept civil și Drept procesual civil – Secția a II-a civilă.

:: Procesul verbal

*

28 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 27 mai 2016, rezultatele obținute de candidați la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor practice.

:: Rezultatele

*

26 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 26 mai 2016, procesul verbal de soluționare a contestațiilor la barem și baremul definitiv pentru Secția a II-a civilă.

De asemenea, INM anunță că întrucât nu au fost formulate contestaţii la baremele de evaluare şi notare stabilite pentru Secţia penală şi Secţia de contencios administrativ şi fiscal, conform dispoziţiilor art. 37 alin. (2) din Regulamentul privind organizarea şi desrăşurarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, baremele de evaluare şi notare stabilite pentru Secţia penală şi Secţia de contencios administrativ şi fiscal, publicate la data de 22 mai 2016, sunt definitive.

:: Procesul verbal
:: Baremul definitiv

*

22 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității duminică, 22 mai 2016, subiectele și baremul pentru Secția a II-a civilă, Secția penală și Secția de contencios administrativ și fiscal.

De asemenea, INM anunță că baremele de evaluare și notare pot fi contestate în termen de 48 de ore de la afișare, iar constestațiile se depun la INM, prin fax, la numărul 021 407 62 58.

:: Subiecte și barem Secția a II-a civilă – G1
:: Subiecte și barem Secția a II-a civilă – G2
:: Subiecte și barem Secția penală – G1
:: Subiecte și barem Secția de contencios administrativ și fiscal – G1
:: Subiecte și barem Secția de contencios administrativ și fiscal – G2
:: Model contestație

*

18 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 18 mai 2016, lista candidaților admiși după primele două probe de concurs, repartizarea acestora pentru susținerea probei scrise, precum și programul de desfășurare a probei scrise.

:: Tabel cu candidații admiși după primele două probe
:: Repartizarea candidaților pentru susținerea probei scrise
:: Programul de desfășurare a probei scrise

*

14 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității punctajul obținut la proba interviului de către candidații înscriși pentru Secția a II-a civilă, Secția penală și Secția de contencios administrativ și fiscal.

:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția a II-a civilă
:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția penală
:: Tabel cu punctajul obținut la interviu de către candidații înscriși pentru Secția de contencios administrativ și fiscal

*

10 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 9 mai 2016, rezultatele finale obținute la proba constând în evaluarea lucrărilor candidaților, precum și repartizarea candidaților la interviul din cadrul concursului de promovare la ICCJ, desfășurat în perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Concurs de promovare la ICCJ. UPDATE”

  1. Amelia FARMATHY spune:

    Adica, in civil, doar 2 din patru? Hm! Nu ma asteptam. As fi pariat pe ….ocuparea locurilor. Macar si pt.faptul ca, din ce am vazut anii trecuti, e mult mai usor sa treci de partea scrisa in cadrul examinarii pt.Inalta decat sa treci de proba similara la concursul de promovare la Curti. Dar, cand esti ….tu cu foia, albul se razbuna, ca sa zic asa! Si iese din formatul foii si impresia ” artistica” de la interviu. Apropo, pe cand afisarea inregistrarilor? Ma bazez pe faptul ca dnul Aron pare om de cuvant, iar nu om de cuvinte, iar in prima zi a desfasurarii interviurilor, a anuntat publicarea inregistrarilor in sapt.urmatoare desfasurarii lor. Ii reamintesc ca, daca nu ma insel, au trecut deja vreo doua! Aveti, dnilor/ dnelor, ceva de ascuns? De ce nu ii lasati in eter pe candidati? E vreo problema cu ei sau cu evaluarea lor?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.