Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Republica Moldova. Concursul de admitere la Institutul Naţional al Justiţiei
10.05.2016 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Content, Drept civil, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Institutului Național al Justiţiei anunţă concursul de admitere la INJ pentru instruirea iniţială în perioada 1 octombrie 2016 – 31 martie 2018, potrivit csm.md.

La concurs sunt scoase 20 de locuri pentru candidaţi la funcţia de judecător şi 25 de locuri pentru candidaţi la funcţia de procuror.

Concursul de admitere constă din două probe:
1) Proba scrisă cuprinde teste grilă la disciplinele: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal.
2) Proba orală include rezolvarea a două speţe la disciplinele drept civil – drept procesual civil şi drept penal – drept procesual penal, care vor conţine aspecte de drept material şi procesual.

Cererile pentru înscrierea la concurs se depun la sediul INJ sau online, începând cu 4 iulie până la 4 august 2016, în zilele lucrătoare, între orele 9:00-17:00, la Comisia de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere al Institutului Naţional al Justiţiei.

Procedura de organizare şi desfăşurare a concursului, tematica şi alte informaţii pot fi regăsite la rubrica Admiterea pe www.inj.md.

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti