Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurenței a demarat o investigație vizând un posibil abuz de poziție dominantă al Netcity Telecom SA


11 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Concurenţei a realizat inspecţii inopinate la sediul Netcity Telecom SA şi la punctele de lucru ale acestei companii. Inspecţiile au vizat un posibil abuz de poziţie dominantă al Netcity Telecom S.A. exercitat prin aplicarea unor tratamente discriminatorii pe pieţele pe care acesta își desfășoară activitățile (piaţa serviciilor de acces la infrastructura fizică asociată reţelelor de comunicaţii electronice pentru amplasarea în subteran a acestora), potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, dat publicității marți, 10 mai 2016.

Netcity Telecom S.A. este concesionarul reţelei “Netcity” și are ca responsabilităţi principale proiectarea, realizarea, deservirea tehnică şi comercială a infrastructurii/reţelei subterane „Netcity” a municipiului Bucureşti.

“Netcity” constituie infrastructură suport pentru reţelele de comunicaţii existente, dar şi pentru cele realizate ulterior, pusă la dispoziţia operatorilor de telecom care doresc să ofere servicii pe teritoriul municipiului Bucureşti.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică