Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 
Print Friendly, PDF & Email

Ministrul Muncii a participat la votul final privind pachetul de legi al achizițiilor publice
11.05.2016 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Dragoș Pîslaru, Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, a participat marți, 10 mai 2016, împreună cu toți membrii Guvernului, la votul final al plenului reunit al Parlamentului privind pachetul de legi al achizițiilor publice, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Fac parte din pachetul de legi patru proiecte referitoare la: achizițiile publice; remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică și a contractelor de concesiune și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor; achizițiile sectoriale; concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii.

Ministrul Muncii a susținut aprobarea cât mai rapid posibil a noilor legi ale achizițiilor publice, evidențiind totodată necesitatea elaborării legislației secundare în vederea aplicării acestora, având în vedere că de ele depinde chiar și începerea unor proiecte cu finanțare europeană.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate