Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Ministrul Muncii a participat la votul final privind pachetul de legi al achizițiilor publice


11 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Dragoș Pîslaru, Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, a participat marți, 10 mai 2016, împreună cu toți membrii Guvernului, la votul final al plenului reunit al Parlamentului privind pachetul de legi al achizițiilor publice, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Fac parte din pachetul de legi patru proiecte referitoare la: achizițiile publice; remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică și a contractelor de concesiune și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor; achizițiile sectoriale; concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii.

Ministrul Muncii a susținut aprobarea cât mai rapid posibil a noilor legi ale achizițiilor publice, evidențiind totodată necesitatea elaborării legislației secundare în vederea aplicării acestora, având în vedere că de ele depinde chiar și începerea unor proiecte cu finanțare europeană.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică