Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Măsuri mai severe pentru folosirea produselor biocide
12.05.2016 | JURIDICE.ro

Guvernul României a decis că trebuie să se impună atât sancțiuni mai severe, cât și introducerea unei noi contravenții în cazul firmelor care nu respectă regimul punerii pe piață și utilizării produselor biocide, printr-o Hotărâre adoptată în cadrul ședinței din data de 11 mai 2016, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Astfel, va constitui contravenție, pe lângă contravențiile stipulate de legislația în vigoare, și nerespectarea declarației pe proprie răspundere referitoare la conținutul și concentrația substanței active. Contravenția va fi sancționată cu amendă cuprinsă între 35.000 lei și 50.000 de lei.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.