Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MECRMA. Participare la o importantă misiune economică bavareză


13 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Susținerea oferită firmelor pentru investiţii noi și crearea de locuri de muncă, formarea profesională după modelul german dual, digitalizarea producţiei și implementarea conceptului de ”Smartindustry – Industrie 4.0” sunt câteva dintre subiectele puse în discuție joi, 12 mai 2016, de secretarul de stat Manuel Costescu, coordonator al departamentului Investromania, cu Franz Josef Pschierer, secretarul de stat în Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din Bavaria, care conduce o misiune economică bavareză, alcătuită din aproximativ 30 de reprezentanţi de companii, camere de comerţ și meșteșugărești, asociaţii patronale și profesionale în România, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

În cadrul întâlnirii, demnitarul român a realizat, de asemenea, o prezentare a stadiului economiei României, evidențiind aspectele de interes ale potenţialilor investitori bavarezi. Această misiune economică poate fi dejaconsiderată o tradiţie, având loc regulat în ultimii ani, ca dovadă a interesului Bavariei în România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii