Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

MECRMA. Participare la o importantă misiune economică bavareză
13.05.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Susținerea oferită firmelor pentru investiţii noi și crearea de locuri de muncă, formarea profesională după modelul german dual, digitalizarea producţiei și implementarea conceptului de ”Smartindustry – Industrie 4.0” sunt câteva dintre subiectele puse în discuție joi, 12 mai 2016, de secretarul de stat Manuel Costescu, coordonator al departamentului Investromania, cu Franz Josef Pschierer, secretarul de stat în Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din Bavaria, care conduce o misiune economică bavareză, alcătuită din aproximativ 30 de reprezentanţi de companii, camere de comerţ și meșteșugărești, asociaţii patronale și profesionale în România, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri.

În cadrul întâlnirii, demnitarul român a realizat, de asemenea, o prezentare a stadiului economiei României, evidențiind aspectele de interes ale potenţialilor investitori bavarezi. Această misiune economică poate fi dejaconsiderată o tradiţie, având loc regulat în ultimii ani, ca dovadă a interesului Bavariei în România.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.