Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Traian Băsescu: Justiția trebuie apărată de cei care fac injustiție în justiție


16 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, afirma ca procurorii care au solicitat arestarea preventiva si judecatorii care au aprobat-o pentru persoane ce au fost apoi achitate ”ar trebui sa fie imediat arestati pentru abuz de putere sau pentru abuz in serviciu, pentru ca au falsificat probe”, potrivit ziare.com.

Traian Basescu: ”In achitarile din dosarele DNA de anul acesta, peste 100 de oameni au fost achitati. Acestia au facut peste 3.000 zile de arest preventiv. Cred ca procurorii care au cerut arestarea preventiva pentru acesti oameni ar trebui sa fie imediat arestati pentru abuz de putere sau pentru abuz in serviciu, pentru ca au falsificat probe.

Ei trebuie arestati imediat, alaturi de judecatorul care a incuviintat arestarea. Asa ar fi drept, pentru ca au distrus destine si cariere pentru ca asa au vrut ei sa apara la televizor ca fiind luptatori anticoruptie.

Justitia trebuie aparata de cei care fac injustitie in justitie.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică