« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
 1 comentariu

Concurs de promovare la ICCJ. Susținere interviu pentru candidații de la Secția penală
16.05.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Următorii candidați admişi după prima probă (evaluare
acte întocmite de candidaţi) la concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, organizat în perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016 vor susține proba interviului:

Ora 09:30 – 10:30:
– Oana Burnel, Curtea de Apel Bucureşti;
– Iuliana-Marilena Ciolcă, Curtea de Apel Bucureşti;
– Condoiu Justina, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ora 10:30 – 11:30:
– Constantin Luchian Constantinescu, Curtea de Apel Bucureşti;
– Cristina Carmen Craiu, Curtea de Apel Bucureşti;
– Carmen Veronica Găină, Curtea de Apel Bucureşti.

Ora 11:30 – 12:30:
– Daniel Grădinaru, Curtea de Apel Bucureşti;
– Marioara Cecilia Man, Curtea de Apel Alba Iulia;
– Livia-Marcela Mango, Curtea de Apel Cluj.

Ora 13:00 – 13:40:
– Mihaela Niță, Curtea de Apel Bucureşti;
– Alina Bogdana Orășeanu, Curtea de Apel Bucureşti;
– Mihai Viorel Tudoran, Curtea de Apel Ploieşti.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, în cadrul ședinței din data de 12 mai 2016, de retragerea Mihaelei Niță, judecător la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia penală, din concursul de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, organizat în perioada 4 ianuarie – 1 iunie 2016, ca urmare a solicitării judecătorului.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de neprezentarea Marioarei Cecilia Man, judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea susţinerii interviului prevăzut de dispoziţiile art. 52 ind. 4 din Legea nr. 303/2004.

:: ordinea de zi soluționată (pct. 15)

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Concurs de promovare la ICCJ. Susținere interviu pentru candidații de la Secția penală”

 1. Amelia FARMATHY spune:

  Aşa, că veni vorba şi articolul,trecu săptâmâna cu interviurile şi veni săptămâna cu promisiunea făcută în plenul CSM şi în şedinţă înregistrată conform căreia, de luni încolo, vedem şi noi, curioşii sau, după caz, necaz ori intenţie, aspiranţii, cum s-au legat interviurile.
  ŞI, cum deja…… e miercurea de după lunea cu pricina şi promisiunea, şi pe Media CSM e postată înregistrarea interviului nu ştiu cărui procuror pentru o funcţie de conducere (adică nimic interesant) şi niciun sunet despre cele trei zile de interviuri, le amintesc că sunt în întârziere cu afişarea, că, de prelucrare, bănuiesc eu că nu poate fi vorba.
  ŞI, cum, de regulă, văzui că „sar de… comunicat în sus”, ca să spun aşa, ori de câte ori plasez vreun comentariu, ce-ar fi să sară amu şi cu înregistrările?
  Ce tot moşmondesc la ele atâta vreme?
  Vrem să vedem nuanţele, subtilităţile şi stelele(şi pe cele „căzătoare”, şi pe cele „scăzătoare”, dar şi pe luceferi _ era să scriu luciferi _ ptiu, drace, de sub tastatură) deontologiei în afirmare, pardon, înregistrare!
  Înregistrarea! Înregistrarea! Înregistrarea!
  Haideţi, că e doar un click distanţă!
  Rostogoliţi-o pe site!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD