Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Ziua Internațională a Familiei


17 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, a evidențiat necesitatea protejării familiei, ca element central al societății, prin politici publice care să țină cont de nevoile și perspectivele de dezvoltare ale acesteia, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, dat publicității duminică, 15 mai 2016.

Dragoș Pîslaru: “La preluarea mandatului de ministru am stabilit că este prioritară aplecarea asupra protecției familiei, astfel încât societatea românească să fie o societate sănătoasă. Nu întâmplător în denumirea Ministerului Muncii este cuprinsă și Familia. Nu se pot elabora politici sociale fără să ții cont că totul începe și se termină cu nucleul societății umane – familia. Pentru ca o societate să prospere, trebuie ca toți factorii care determină siguranța familiei să fie prezenți în politicile guvernamentale. Din această perspectivă, ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a elaborat, în ultima vreme, mai multe măsuri care vin în întâmpinarea instituției familiei, cum sunt acordarea tichetelor pentru grădiniță, creșterea alocației pentru copii sau aprobarea proiectul de lege privind venitul minim de incluziune. Totodată, reunirea familiei, prin reintegrarea copiilor din mediul instituțional, este una dintre măsurile prioritare ale mandatului meu, dar și ale echipei guvernamentale din care fac parte.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii