Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

INM. Rezultatele recrutării unui formator colaborator la disciplina Dezvoltare personală și abilități non-juridice în cadrul Departamentului de formare inițială. UPDATE


01.07.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

1 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 30 iunie 2016, rezultatul procedurii de selecție a unui formator colaborator la disciplina Dezvoltare personală și abilități non-juridice în cadrul Departamentului de formare inițială.

În urma susţinerii secvenţei demonstrative de seminar, comisia de selecţie a constatat că atât procurorul Arina Corsei Vultureanu, cât și judecătorul Corina Voicu au depăşit punctajul minim 8, formulând recomandarea în vederea recrutării pentru candidatul cu punctajul cel mai mare, respectiv procurorul Arina Corsei Vultureanu.

*

20 mai 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 19 mai 2016, centralizarea rezultatelor obținute în urma parcurgerii primelor etape ale procedurii de recrutare a unui formator colaborator la disciplina Dezvoltare personală și abilități non-juridice în cadrul Departamentului de formare inițială.

În urma publicării anunţului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:

1. Simona-Tunde Aldea, judecător, Judecătoria Tîrgu-Mureș;
2. Arina Corsei Vultureanu, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București;
3. Cristina Maria Mihalcea, judecător, Judecătoria Sectorului 4 București, formator colaborator la Școala Națională de Grefieri;
4. Laurențiu Sorescu, procuror, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, formator cu normă întreagă la INM;
5. Corina Voicu, judecător, detașat în Consiliul Superior al Magistraturii, director Direcția legislație, documentare și contencios din cadrul CSM.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a realizat un clasament al candidaţilor, constatând că judecătorul Corina Voicu și procurorul Arina Corsei Vultureanu au întrunit punctajul minim 8, calificându-se pentru următoarea probă constând în susţinerea unei secvenţe demonstrative de seminar.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti