Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Rezultatele recrutării a doi formatori colaboratori la disciplina engleză juridică în cadrul Departamentului de formare inițială. UPDATE


1 iulie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

1 iulie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 30 iunie 2016, rezultatele procedurii de selecție pentru recrutarea a doi formatori colaboratori la disciplina Engleză juridică în cadrul Departamentului de formare inițială.

În urma susținerii secvenţei demonstrative de seminar, comisia de selecţie a constatat că lect. univ. drd. Tudor Gheorghe Iordăchescu, Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, nu a întrunit punctajul minim 8, necesar în vederea recomandării pentru recrutare.

*

23 iunie 2016: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 20 mai, 2016, un anunț cu privire la centralizarea rezultatelor obținute în urma parcurgerii primelor etape ale procedurii de selecţie, în vederea recrutării a doi formatori colaboratori la disciplina Engleză juridică în cadrul Departamentului de formare inițială.

În urma publicării anunţului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. lect. univ. dr. Elena Codruța Badea, Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Științe Juridice și Administrative, București;
2. lect. univ. drd. Tudor Gheorghe Iordăchescu, Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, București.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a realizat un clasament al candidaţilor, constatând că Tudor Gheorghe Iordăchescu a întrunit punctajul minim 8, calificânduse pentru următoarea probă constând în susţinerea unei secvenţe demonstrative de seminar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii