Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Trei milioane de români își doresc modificarea art. 48 alin. (1) din Constituție


24 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Familie

Familia are drept fundament ”casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie”, nu intre soti. Conform unei scrisori depuse la Senat de Coalitia pentru Familie, asa isi doresc sa fie scris in Constitutie 3 milioane de romani, potrivit coalitiapentrufamilie.ro.

Mihai Gheorghiu, Presedintele comitetului de initiativa constitutionala al Coalitiei pentru Familie: ”Asistam la o premiera istorica, nationala si europeana. Trei milioane de cetateni romani, intr-un enorm efort de solidaritate, au semnat proiectul de lege pentru revizuirea Constitutiei Romaniei, mai precis articolul 48 alineatul (1), care vizeaza definirea casatoriei, ca uniune intre barbat si femeie. Incercam, astfel sa inlocuim textul actual din Constitutie, care spune ca aceasta casatorie reprezinta uniunea dintre soti.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică