Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Prima întâlnire a grupului de lucru pentru elaborarea procedurii de monitorizare și raportare a datelor privind violența domestică


25 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Reprezentanții Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice au luat parte marți, 24 mai 2016, la prima întâlnire a grupului de lucru tehnic constituit cu scopul elaborării procedurii de monitorizare și raportare a datelor privind violența domestică, ce s-a desfășurat la sediul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, dat publicității marți, 24 mai 2016.

La inițiativa ministerului Muncii, a fost creat un task-force, în vederea identificării unor soluții adecvate privind problematica complexă a violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

Acest task-force coordonează activitatea unor grupuri tehnice care au ca obiectiv implementarea unor măsuri specifice necesare pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a violenței împotriva femeilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii