Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MJ. Masă rotundă cu tema ”Autoritatea Națională pentru Cetățenie – garantul aplicării procedurilor legale în materia cetățeniei române”

25.05.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Ministerul Justiției și Autoritatea Națională pentru Cetățenie au organizat luni, 23 mai 2016, o masă rotundă cu tema ”Autoritatea Națională pentru Cetățenie – garantul aplicării procedurilor legale în materia cetățeniei române”, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, dat publicității luni, 23 mai 2016.

A fost prezentat și dezbătut, în cadrul evenimentului, un raport de analiză și evaluare instituțională al Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC) pentru perioada 2010–2015.

Adrian Baboi Stroe, secretar de stat: „Masa rotundă organizată astăzi reprezintă o etapă a unui proces mai amplu, început în luna ianuarie 2016, de consultare cu partenerii instituționali și cu cei din societatea civilă ai Ministerului Justiției și Autorității Naționale pentru Cetățenie, în materia cetățeniei. Pe această cale, Ministerul Justiției mulțumește participanților pentru interesul acordat inițiativei și reiterează angajamentul de a sprijini Autoritatea Națională pentru Cetățenie în demersurile de consolidare a capacității administrative, cu toate resursele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor legale.”

:: Analiza ANC
:: Anexa 1 – Plan de acțiune
:: Anexa 2 – Statistică cereri cetățenie
:: Anexa 3 – Statistică cereri aprobate/ respinse
:: Anexa 4 – Organigrama
:: Anexa 5 – Buget ANC
:: Anexa 6 – Echipa ANC

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week