MJ. Masă rotundă cu tema ”Autoritatea Națională pentru Cetățenie – garantul aplicării procedurilor legale în materia cetățeniei române”


25 mai 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CSM
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ministerul Justiției și Autoritatea Națională pentru Cetățenie au organizat luni, 23 mai 2016, o masă rotundă cu tema ”Autoritatea Națională pentru Cetățenie – garantul aplicării procedurilor legale în materia cetățeniei române”, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, dat publicității luni, 23 mai 2016.

A fost prezentat și dezbătut, în cadrul evenimentului, un raport de analiză și evaluare instituțională al Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC) pentru perioada 2010–2015.

Adrian Baboi Stroe, secretar de stat: „Masa rotundă organizată astăzi reprezintă o etapă a unui proces mai amplu, început în luna ianuarie 2016, de consultare cu partenerii instituționali și cu cei din societatea civilă ai Ministerului Justiției și Autorității Naționale pentru Cetățenie, în materia cetățeniei. Pe această cale, Ministerul Justiției mulțumește participanților pentru interesul acordat inițiativei și reiterează angajamentul de a sprijini Autoritatea Națională pentru Cetățenie în demersurile de consolidare a capacității administrative, cu toate resursele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor legale.”

:: Analiza ANC
:: Anexa 1 – Plan de acțiune
:: Anexa 2 – Statistică cereri cetățenie
:: Anexa 3 – Statistică cereri aprobate/ respinse
:: Anexa 4 – Organigrama
:: Anexa 5 – Buget ANC
:: Anexa 6 – Echipa ANC

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro