Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Dolj ref. avocații restanțieri


25 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Baroului Dolj, întrunit în şedinţa din 19 mai 2016, a luat act de lista avocaţilor restanţieri la plata taxelor și contribuțiilor profesionale, comunicată de Filiala Dolj a Casei de Asigurări a Avocaților, şi a hotărât aplicarea măsurii supendării din exercitarea profesiei, prevăzută de Legea nr. 51/1995 şi de Statutul profesiei de avocat, pentru avocaţii care înregistrează restanțe mai mari de 6 luni, potrivit unui anunț al Baroului Dolj, semnat de Lucian Bernd Săuleanu – Decan, dat publicității marți, 24 mai 2016.

Măsura a fost adoptată şi cu privire la avocaţii care au restanţe între 4 şi 6 luni, cu menţiunea acordării unui termen limită de plată până la 9 iunie 2016.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică