Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

CSM. Selecție experţi specializaţi în domeniile NCP și NCPP. UPDATE: Rezultatele procedurii de selecție
17.07.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Drept penal, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

17 iulie 2016: Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității vineri, 15 iulie 2016, rezultatele procedurii de selecție a unor experți specializaţi în domeniile Noului Cod Penal şi Noului Cod de Procedură Penală în vederea participării acestora ca formatori în cadrul proiectului „Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin programul RO 24 „Întărirea capacităţii judiciare şi cooperare”, Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014.

Comisia a decis selectarea următoarelor persoane, în vederea participării ca formatori specializaţi în domeniile Noului Cod Penal şi Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului:

1. Irina Kuglay;
2. Mihaela Vasiescu;
3. Georgiana Tudor;
4. Rodica Aida Popa;
5. Daniel Nițu;
6. Victor Văduva.

*

26 mai 2016: Consiliul Superior al Magistraturii anunță demararea unei proceduri pentru selecția a cincisprezece experţi specializaţi în domeniile Noului Cod Penal şi Noului Cod de Procedură Penală în vederea participării acestora ca formatori în cadrul proiectului „Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”, finanțat prin programul RO 24 „Întărirea capacităţii judiciare şi cooperare”, Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, potrivit unui comunicat al CSM, dat publicității miercuri, 25 mai 2016.

Proiectul vizează consolidarea capacității sistemului judiciar român cu privire la aplicarea noilor coduri, prin dezvoltarea unui plan de pregătire şi a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continua pentru judecători şi procurori.

Cerințe minime de calificare:
1. Studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în ştiinţe juridice;
2. Experiență profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcție ca judecător/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar, precum şi o bună reputaţie în domeniul în care activează;
3. Cel puţin o participare în calitate de speaker/formator în cadrul conferinţelor sau seminariilor naţionale sau internaţionale în în materiile drept penal sau drept procesual penal.
4. Cel puţin 3 lucrări de specialitate (articole, studii, cursuri, manuale, tratate) în domeniul dreptului penal sau dreptului procesual penal.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti