Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

SRI a primit vizita unor masteranzi ai programului „Studii de securitate – Analiza informaţiilor”


30 mai 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 27 mai 2016, studenții masterului „Studii de securitate – Analiza informaţiilor” din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti (FSAS) au luat parte, la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu general-maiorul Ion Grosu, adjunct al directorului SRI, desfășurată la sediul Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”, potrivit unui comunicat al SRI, dat publicității vineri, 27 mai 2016.

SRI își propune să consolideze cooperarea cu instituțiile academice din ţară şi străinătate, întrucât se urmărește consolidarea capacităţilor de cunoaştere a mediului de securitate, anticiparea tendinţelor relevante şi colectarea expertizei din domenii de interes pentru securitatea națională.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică