JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
Print Friendly, PDF & Email

Augustin Zegrean, Doctor Honoris Causa al Universității Ștefan cel Mare din Suceava
30.05.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 27 mai 2016, a avut loc festivitatea de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava lui Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale a României, potrivit unui comunicat al Universității  ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

În comunicat se arată, de asemenea, că ”este un moment de recunoaștere publică a meritelor pe care domnul Președinte Augustin Zegrean le are în dezvoltarea unei colaborări unice între Instituția Curții Constituționale a României și USV reflectată atât prin organizarea și participarea judecătorilor Curții Constituționale la conferințe și evenimente internaționale la USV, culminând cu organizarea Trilateralei Curților Constituționale ale Lituaniei, Republicii Moldova și României, cât și prin intermedierea de stagii de practică a studenților USV la Curtea Consituțională a României.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate