Proiect al Institutului Max Planck ref. impactul procedurii civile naționale asupra încrederii în administrarea justiției. UPDATE
5 iunie 2016 |
JURIDICE.ro
5 iunie 2016: In cadrul proiectului, atat practica juridica, precum si cea economica vor fi larg consultate prin intermediul unei platforme online special concepute.
Aproximativ 50 de oameni vor participa la proiectul de cercetare.
Profesorul Hess: ”MPI Luxemburg este mandru sa conduca un astfel de consortiu. La urma urmei, Institutul a fost creat de la zero doar acum 3 ani – acum a devenit unul dintre cele mai importante institutii de cercetare din Europa in acest domeniu.”
O scurta prezentare a proiectului, realizata de catre directorul Institutului Max Planck Luxembourg, poate fi consultata aici.
*
31 mai 2016: Baroul Hunedoara invita membrii acestuia sa participe la un studiu pe care Comisia Europeana il realizeaza in toate statele membre, potrivit unui anunt al Baroului Hunedoara, dat publicitatii vineri, 27 mai 2016.
Proiectul este coordonat de Institutul Max Planck de la Luxembourg, participante fiind mai multe universități europene.
1) Chestionarul referitor la impactul procedurii civile nationale asupra increderii reciproce in administrarea justitiei si liberei circulatii a hotararilor judecatoresti este disponibil in urmatoarele limbi:
Engleza
Franceza
Germana
Italiana
Poloneza
Spaniola
2) Chestionarul referitor la impactul procedurii civile nationale asupra executarii hotararilor judecatoresti ce recunosc drepturi consumatorilor in baza legislatiei europene este disponibil in urmatoarele limbi:
Engleza
Franceza
Germana
Italiana
Poloneza
Spaniola
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro,
detalii aici!