Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Modificarea invitaţiei de participare pentru selecția experţilor specializați în domeniile NCP și NCPP
31.05.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 30 mai 2016, o erată privind modificarea unor aspecte ce vizează invitaţia de participare, pentru selecția experţilor specializați în domeniile Noului Cod Penal şi Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”.

Invitația de participare se va modifica astfel:
– secţiunea Cerinţe minime de calificare, punctul 2 se completează după cum urmează: “Experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar.”

– Secţiunea Punctajul tehnic, punctul 1 “pentru criteriul tehnic privind experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar” […]

De asemenea, Caietul de sarcini va suferi modificări:
– Secţiunea 1. Obiective: “Proiectul are ca obiectiv general consolidarea capacității sistemului judiciar român cu privire la aplicarea noilor coduri, prin dezvoltarea unui plan de pregătire şi a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continua pentru judecători şi procurori, considerându-se deosebit de importantă organizarea unor workshop-urilor de unificare a jurisprudenței în domeniu, accentul urmând a fi pus pe dezbaterea amănunțită a aspectelor controversate şi pe prevenirea apariției practicii neunitare”;

– Secţiunea 3. Profilul expertului: “Experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar.”

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO