Modificarea invitaţiei de participare pentru selecția experţilor specializați în domeniile NCP și NCPP


31 mai 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității luni, 30 mai 2016, o erată privind modificarea unor aspecte ce vizează invitaţia de participare, pentru selecția experţilor specializați în domeniile Noului Cod Penal şi Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului ”Întărirea capacităţii sistemului judiciar românesc de a răspunde noilor schimbări legislative şi instituţionale”.

Invitația de participare se va modifica astfel:
– secţiunea Cerinţe minime de calificare, punctul 2 se completează după cum urmează: “Experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar.”

– Secţiunea Punctajul tehnic, punctul 1 “pentru criteriul tehnic privind experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar” […]

De asemenea, Caietul de sarcini va suferi modificări:
– Secţiunea 1. Obiective: “Proiectul are ca obiectiv general consolidarea capacității sistemului judiciar român cu privire la aplicarea noilor coduri, prin dezvoltarea unui plan de pregătire şi a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continua pentru judecători şi procurori, considerându-se deosebit de importantă organizarea unor workshop-urilor de unificare a jurisprudenței în domeniu, accentul urmând a fi pus pe dezbaterea amănunțită a aspectelor controversate şi pe prevenirea apariției practicii neunitare”;

– Secţiunea 3. Profilul expertului: “Experienţă profesională de minimum 7 ani în domeniul de specialitate cerut (drept penal şi drept procesual penal), calculată de la data numirii în funcţia de judecător sau procuror/data dobândirii calităţii de formator sau cadru didactic universitar.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro