« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

SAPE organizează selecție pentru achiziţia de servicii de consultanță, asistenţă și reprezentare juridică
31.05.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

SAPE SA organizează procedura de selecţie de oferte pentru achiziţia unor servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică a Societății de Administrare a Participațiilor în Energie SA la Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris în litigiul demarat împotriva Enel Investment Holding BV și Enel S.p.A., în Dosarul ICC Paris nr. 21889/MHM, inițiat în luna aprilie 2016, având ca părți SAPE SA, în calitate de Reclamantă vs. Enel Investment Holding BV și Enel S.p.A., în calitate de Pârâte.

Începând cu data de 31.05.2016, entităţile interesate pot solicita Documentaţia de achiziție la adresa de mail natalia.topalov@sape-energie.ro.

Ofertele se vor depune în forma scrisă la sediul SAPE S.A. din București, B-dul Lacul Tei nr. 1-3, et.11, cam. 1101-1102, Sector 2, București sau se vor transmite prin poștă.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 09 iunie 2016, ora 10:00. Ofertanții care vor depune oferte întârziate sau la o altă adresă decât cea solicitată, vor fi respiniși, iar ofertele vor fi returnate, în baza unui proces verbal de predare-primire.

Pentru detalii suplimentare, entitățile interesate pot solicita clarificări la următoarea adresă de e-mail: natalia.topalov@sape-energie.ro.

 
Secţiuni: Anunțuri, Arbitraj, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD