Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Victor Ciorbea: Omenirea este datoare să ofere copiilor ce este mai bun din ce are de oferit


1 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Miercuri, 1 iunie 2016, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului a dat publicității un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Victor Ciorbea: ”Avocatul Poporului îndeplinește și rolul de apărător al drepturilor copilului, în cadrul instituției existând un adjunct specializat în acest sens, care coordonează Domeniul drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap.

1 iunie este ziua în care trebuie să conștientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar, că toți copiii au nevoie zi de zi de iubirea, sprijiul, atenția și protecția noastră și că omenirea este datoare să ofere copiilor ce este mai bun din ce are de oferit, așa cum se precizează în preambulul Drepturilor Copilului. Societatea noastră are nevoie de copii sănătoși, educați și fericiți. Creșterea și dezvoltarea copiilor într-un mediu sănătos și prietenos este esențială pentru viitorul oricărei societăți.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică