Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Victor Ciorbea: Omenirea este datoare să ofere copiilor ce este mai bun din ce are de oferit


1 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 1 iunie 2016, Victor Ciorbea, Avocatul Poporului a dat publicității un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Victor Ciorbea: ”Avocatul Poporului îndeplinește și rolul de apărător al drepturilor copilului, în cadrul instituției existând un adjunct specializat în acest sens, care coordonează Domeniul drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap.

1 iunie este ziua în care trebuie să conștientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar, că toți copiii au nevoie zi de zi de iubirea, sprijiul, atenția și protecția noastră și că omenirea este datoare să ofere copiilor ce este mai bun din ce are de oferit, așa cum se precizează în preambulul Drepturilor Copilului. Societatea noastră are nevoie de copii sănătoși, educați și fericiți. Creșterea și dezvoltarea copiilor într-un mediu sănătos și prietenos este esențială pentru viitorul oricărei societăți.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii