Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

SRI. Cea de-a treia ediţie a programului de formare „Securitate în Regiunea Mării Negre. Provocări comune, viitor sustenabil”
01.06.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marţi, 31 mai 2016, la Palatul Cotroceni, a avut loc deschiderea Programului internațional de formare „Security in the Black Sea Region. Shared Challenges, Sustainable Future” – SBSR, inițiat de Serviciul Român de Informaţii/ Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” alături de Universitatea Harvard și cu participarea Universității Naționale de Informații din SUA, potrivit unui comunicat al SRI.

Programul a însumat aproximativ 80 de persoane, vorbitori și cursanți din Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Canada, Germania, Georgia, Grecia, Olanda, Statele Unite ale Americii, Federația Rusă, Moldova, România, Turcia și Ucraina, precum și oficiali de rang înalt din Uniunea Europeană și NATO.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate