Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete de decorare – 1 iunie 2016
02.06.2016 | JURIDICE.ro


Klaus Iohannis, Preşedintele României, a semnat miercuri, 1 iunie 2016, decretul de decorare a lui Bailiff Fraʼ Ludwig Hoffmann von Rumerstein, Mare Comandor al Ordinului Suveran de Malta, și a lui Bailiff Dominique Prinț de La Rochefoucauld-Montbel, Mare Ospitalier al Ordinului Suveran de Malta.

Astfel, Preşedintele României a conferit:
– Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce lui Bailiff Frà Ludwig Hoffmann von Rumerstein, Mare Comandor al Ordinului Suveran de Malta;
– Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer lui Bailiff Dominique Prinț de La Rochefoucauld-Montbel, Mare Ospitalier al Ordinului Suveran de Malta.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate