Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Conferința europeană a autorităților naționale de protecție a datelor personale
02.06.2016 | JURIDICE.ro


În perioada 26-27 mai 2016 s-a desfășurat Conferința europeană a autorităților naționale de protecție a datelor personale din Europa, în cadrul căreia s-au discutat subiecte de actualitate referitoare la măsurile preconizate la nivel european și național din viziunea Regulamentului general de prelucrare a datelor personale, adoptat de Parlamentul European și Consiliu, care a intrat în vigoare pe data de 25 mai 2016, potrivit unui comunicat al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dat publicității miercuri, 1 iunie 2016.

La această Conferință au fost adoptate două rezoluții privind noul cadrul legislativ al Uniunii Europene, respectiv referitoare la transferul datelor cu caracter personal.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate