Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Conferința europeană a autorităților naționale de protecție a datelor personale
02.06.2016 | JURIDICE.ro

În perioada 26-27 mai 2016 s-a desfășurat Conferința europeană a autorităților naționale de protecție a datelor personale din Europa, în cadrul căreia s-au discutat subiecte de actualitate referitoare la măsurile preconizate la nivel european și național din viziunea Regulamentului general de prelucrare a datelor personale, adoptat de Parlamentul European și Consiliu, care a intrat în vigoare pe data de 25 mai 2016, potrivit unui comunicat al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dat publicității miercuri, 1 iunie 2016.

La această Conferință au fost adoptate două rezoluții privind noul cadrul legislativ al Uniunii Europene, respectiv referitoare la transferul datelor cu caracter personal.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.