Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Ionel Oprea: Avocatul Poporului s-a implicat activ în respectarea drepturilor copiilor


2 iunie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 1 iunie 2016, Ionel Oprea, adjunct al Avocatului Poporului, coordonator al domeniului drepturile copilului a dat publicității un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.

Ionel Oprea: ”În condiţiile în care apărarea drepturilor fundamentale ale copilului şi consolidarea familiei trebuie să reprezinte preocupări majore ale societăţii, trebuie subliniat faptul că Avocatul Poporului s-a implicat activ în respectarea drepturilor copiilor, acordând o atenţie deosebită acelora dintre ei aflaţi în situaţii deosebite, precum cei din centrele de plasament. Dovadă stau şi sesizările din oficiu ale Avocatului Poporului, al căror număr a crescut considerabil în ultimul an.

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, urez La mulți ani tuturor copiilor, părinților, bunicilor, precum și tuturor celor ce se ocupă de educarea tinerei generații.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii